Így lehet megszabadulni a hasi zsír

A gyomor kiáll előre, úgy néz ki, nem csak a hátrányos. Kövér a gyomra is egészségtelen. Hogyan lehet eltávolítani a felesleg

Kövér a gyomor egészségtelen. Ellentétben a zsírszövet a bőr alatt, a zsigeri zsír nagyon aktív szövet. Körülveszi a belső szervek, mint a máj vagy a hasnyálmirigy -, illetve növeli a hasi kerülete. Ezen túlmenően, a szövet kiadások zsírsavak gyulladáscsökkentő oszt szendvicset, majd elengedi a hormonok. Lehetséges következmények: magas vérnyomás, csökkent lipid szintek a vérben, fokozott vércukor.

Az okok a kövér hasa

foto33Aki halmozódott fel a gyomor egy pár kilót túl sok, általában tudja, hogy miért. Természetesen a korban fontos szerepet játszik az irányítást a gének, ha valaki Inkább növekszik a gyomor vagy a PO. 2 kritikus tényező, de a mozgás hiánya, illetve az egészségtelen táplálkozás. Az egészségügyi világszervezet (who) azt javasolja, gyakorlat legalább két fél óra egy héten. De ki fogja csinálni? A legtöbb esetben már csak a legközelebbi Parkoló előtt a szupermarketben. A meghajtót a Pék, vagy a munkahelyen. A mindennapi élet csak nagyon kényelmes.

Sok ember is figyelni, hogy az élelmiszer puncto nem a kívánt mértékben. Kövér úgy tűnik, hogy nem csak Gazember. “A legtöbb ember túl kevés rost, túl sok cukor” – mondja Eric Frank, közgazdász, a Fitness, sport, egészségügyi edzők a Férgek. Cukor, például édességet, különösen gyorsan bekerül a véráramba. A vércukorszint gyors emelkedését. A test reagál azáltal, hogy növeli a vércukor szintet, felszabadító hormon, az inzulin. “Nagy mennyiségű inzulin a vérben, mert a szervezetben felhalmozódik különösen sok kövér” – magyarázza Frank. Amellett, édes snack könnyű követni, meleg snack. Ezzel szemben a magas rosttartalmú élelmiszerek telített tovább. Ez lehetővé teszi, hogy növelje a vércukorszint lassan.

Lehet fogyni a hasamon?

Persze, fogyás, csak a sok testmozgás, kiegyensúlyozott táplálkozás. “Lődd le a hasamon lehetetlen” – mondja Frank. Így az egészségügyi közgazdász kell egy kis szél, vitorlázás. De tudja, hogy a tömeg, a sok tanfolyam, hogy ő vezetett, hogy a túlsúlyos gyakran hamis várakozásokat. Végtére is, a hasi Zsír eltűnik könnyebb, mint a fenék, vagy a fenék. A test inkább az energiát hasi zsír, mint egy szövet aktív anyagcsere. “Emellett, különösen a sport tevékenységek, ezért könnyebb mozgósítani” fehér dietetikus Dr. Stefanie Gerlach, Igazgatósági tagja, a német társadalom az elhízás.

Mozgás: a gyakorlat hasi izmok erőfeszítést, különösen hatékony

Sok energiát, ezért kalória szükséges a test, ha az ember mozog. Azok, akik hetente többször játszik a sport, valamint többet költ gyakorlat a mindennapi életben – például a Lépcsőzés vagy gassi, hogy egy kutya – csökken folyamatosan. Míg a sport nem szükséges, hogy megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. Nordic walking, a Kerékpározás vagy a víz gyakorlatok nem teljesen visszavonja sportrajongók a sivatagban, hajtókar, de az anyagcsere, illetve az izmok. Fitness edző, Frank azt Tanácsolja: “emellett azt is tartalmazza a gyakorlatok a hasi izmok, súlyzós edzés.”Kezdőknek több mint 35 éve, az emberek pedig előrehaladott betegség lehet vizsgálni egy orvos. A “hasi zsír”, Mint a kanyargós, műanyag vagy rezgő eszközök, amelyek behatolnak a testen keresztül Frank kicsit: “hatása, ha belül van.”

Olyan fontos, mint a sport: egy permutációja diéta

Bár Minden láb lépés hozza valamit, a sport csak egyik összetevője a fogyás. Más diéta. Zsigeri zsírszövet érzékenyebb, hogy a megváltozott étkezési szokások, mint a bőr alatti zsír, írja a német társadalom a táplálkozás. Így azok, akik kevesebb kalóriát okozza, hogy a test inkább energiát tárolja a has.

foto34

Kevesebb kalóriát azt jelenti, hogy kevesebbet eszik, kövér, gyorsan emészthető szénhidrátok. Ehelyett rengeteg zöldség -, gyümölcs felül vitaminokat is tartalmaz fontos rost. Egészséges anyagok is találhatók, a teljes kiőrlésű kenyér. A fehér kenyér, a kontraszt, általában rosszul szívódik fel a cukor, amely nem töltött hosszú időt. Továbbá, ital körülbelül másfél-két liter vizet egy nap, ha a gyógyszer nem Tárgy.

Létrehozása a megfelelő táplálkozás

Szakértő Gerlach azt javasolja, hogy először készít, a Jegyzőkönyv élelmiszer: “gyakran segít, ha a lista, hogy mit eszel.”Jegyzék alapján, például, megtalálja a magas kalóriatartalmú ételek. Akkor, úgy vélik, hogy az étel a “könnyebb” alkotnak.

Aki túlsúlyos, illetve kezeli, hogy húzza egészséges által öt-tíz kilogramm, akinek az egészségügyi már hatalmas előnyökkel jár. Mert fennáll a veszélye veszélyes szív-érrendszeri betegségek, cukorbetegség jelentősen csökken.